VELIKA PROMJENA

Supruga Dine Rađe novom fotografijom u bikiniju izazvala je lavinu komentara

07.08.2019 u 17:28

Bionic
Reading

Supruga našeg umirovljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa, izazvala je podijeljene reakcije nakon što je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Mnogi su primijetili kako bivša pjevačica i Miss Dalmacije izgleda mršavije nego ikad

Dino i Viktorija Rađa trenutno odmaraju od poslovnih obaveza i uživaju u ljepotama Jadrana. Iako nije željela otkriti lokaciju na kojoj proteklih dana uživaju u morskim radostima, Viktorija Rađa je s fanovima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Dok su jedni pohvalili njezinu vitku figuru, drugi su primjetili znatnu razliku u odnosu na Viktorijinu liniju unazad desetak godina. Iako je lijepa Splićanka oduvijek vodila računa o zdravoj prehrani i vježbanju, čini se kako njezini pratitelji smatraju da je sada ipak pretjerala.

'Ovo nije Viktorijaaaaaa, pa kako, ona nije tako jako mršava, ona je lijepa... ovo je čista anoreksija ili ja ne vidim', napisala je jedna Viktorijina pratiteljica, s čime su se pojedinci složili.

'Dobro vi vidite gospođo', nadovezala se druga pratiteljica. No, bilo je i onih koji ne vide ništa loše u Viktorijinom izgledu. Štoviše, mnogima je Splićanka i dalje najljepša.

Zanimljivo je da Viktorija nekad davno nije pretjeranu pažnju posvećivala vježbanju. Kada je upoznala Dinu tjelovježba joj nije bila draga, ali suprug ju je s vremenom zarazio vježbanjem i zdravim stilom života, pa je bivša misica malo pomalo postala ta koja potiče druge da vježbaju i vode računa o svom psiho-fizičkom zdravlju.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic