NOVa STRANICA

Velika životna prekretnica: Dino i Viktorija Rađa odlaze iz Splita

02.03.2018 u 15:27

Bionic
Reading

Bračni par Rađa donio je jednu od najtežih odluka u životu. Iz rodnog Splita, u kojem su živjeli dosadašnjih godina, Dino i Viktorija Rađa odlučili su se preseliti u Zagreb. Proslavljeni košarkaš, koji je u posljednje vrijeme često poslovno u Zagrebu jer obnaša funkciju predsjednika Stručnog savjeta u HKS-u, potvrdio je ovu vijest za tportal

'Istina je da napuštam Split i da se s obitelji selim u Zagreb. Želim svojim sinovima omogućiti najbolje uvjete', kratko nam je rekao proslavljeni košarkaš Dino Rađa koji je već, kako doznajemo, kupio stan u glavnom hrvatskom gradu. Dakle pripreme za seljenje u Zagreb već su polako počele. Sa suprugom Viktorijom i njihovim sinovima, 14-godišnjim Rokom i 9-godišnjim Nikom, službeno će se preseliti u Zagreb krajem kolovoza, uoči početka nove školske godine. 

Osim najboljeg mogućeg školovanja, koje Viki i Dino žele priuštiti sinovima u Zagrebu, treba reći kako je jedan od razloga i košarka koju stariji sin Roko godinama trenira i, kako doznajemo, jako mu dobro ide. U kadetima KK Split jedan je od boljih igrača, a sada je jasno kako će uskoro boje Splita zamijeniti jednim od zagrebačkih klubova, Cedevite ili Cibone.

Viktorija i Dino Rađa imaju jedan od najčvršćih brakova na našoj sceni, a tajna njihova uspjeha sigurno je mnogo kompromisa, strpljenja, ali i uzajamnog poštovanja. Sigurno je da su prije ovog velikog i važnog životnog koraka dobro razmislili.

Tadašnja Miss Dalmacije i pjevačica u usponu i proslavljeni košarkaš susreli su se prije 22 godine, a obostrana kemija osjetila se od prvog trenutka između njih. U braku su već 16 godina. 

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic