UOČI NOVE GODINE

[VIDEO] Zdenka Kovačiček i Greenhouse Blues Band u Šibeniku

30.12.2019 u 23:19

Bionic
Reading

Večeras je u Šibeniku nastupila i Zdenka Kovačiček, a unatoč niskim temperaturama, sa svojim je Greenhouse Blues Bendom rasplesala sve

Kako se lagano primiče kraj godine, tako i šibenska Adventura ide prema svom vrhuncu. U više od dvadeset dana svojim je sugrađanima, ali i dragim gostima, pružila odličan program, a sve se večeras, pred sam doček Nove godine, dodatno zahuktalo.

U sklopu Adventure, na Maloj loži u Šibeniku večeras je nastupila i Zdenka Kovačiček, kojoj se na pozornici pridružio i Greenhouse Blues Band.

Zdenka Kovačiček i ovoga je puta izvela svoje najveće hitove s dugogodišnjeg, bogatog repertoara, a koje publika itekako zna.

Diva domaće scene na kojoj je prisutna već 60 godina, o svojoj je karijeri nedavno ispričala za tportal, rekavši:

'Što se obljetnice tiče, ne znam kad je to tako brzo prošlo! Ipak sam u šoku koliko je to godina iza mene, a osjećam se kao da sam na početku, samo s jednom razlikom a to je iskustvo, konačno sam naučila reći - ne. Kad sam bila mlađa prihvaćala sam sve što su mi nudili, naravno samo dobru glazbu, ali sam na razne suradnje koje su drugima donosile korist, a meni uzimale vrijeme, potratila previše vremena. Jednostavno sam pjevala, živjela s glazbom bez imalo materijalizma ili programiranja neke isplanirane karijere. A ona se ipak dogodila, ali i da nije ja bih bila sretna jer sam se bavila najljepšim zanatom na svijetu, a to je glazba.'

  • +2
Zdenka Kovačiček u Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…