emotivan dan

[VIDEO] Kakav vokal: Matea Dominiković na svom vjenčanju je pustila glas i rasplesala goste

25.07.2022 u 20:53

Bionic
Reading

Nekadašnja uzdanica N1 televizije, danas reporterka HRT-a, udala se proteklog vikenda za Darka Šeparovića, pisca, pjesnika i arhitekta. Ceremonija se održala u njezinom rodnom mjestu Otrić Seocu, a na svom velikom danu je iznenadila i razveselila kad se uhvatila mikrofona

Matea Dominiković je poput princeze zablistala u vjenčanici koju je sama osmislila, a realizirao ju je Igor Đuga. Predivnu bijelu kreaciju uparila je sandalama Francesco Russo. Kuma joj je bila Ines Mandalinić koju je upoznala na RTL-u gdje su nekad zajedno radile.

Mnogi su se oduševili kad se popela na pozornicu te zapjevala uz prateći bend i to pjesmu Doris Dragović ' Malo mi za sricu triba'. Inače, Matea je kratko pohađala glazbenu školu, svirala je klavir. Pjevanje ju je, rekla je, uvijek činilo sretnijom, ispunjenijom i uvijek je uživala u glazbi jer su joj i roditelji muzikalni.

Svadba Matee Dominiković Izvor: tportal.hr / Autor: Društvene mreže

Nastupila je u 'The Voiceu' 2015. godine.

'Show 'The Voice' je bio dinamičan i čak neplaniran čin. Došla sam do najužeg kruga i stvorila se sjajna ekipa, a govorim o prvoj sezoni, vrhunskih glazbenika koji danas imaju što ponuditi hrvatskoj javnosti, kao i sve što je kasnije izašlo iz 'Voicea'. I danas sam ponosna na to što sam bila dio te ekipe i to je iskustvo koje me sigurno u jednom trenutku promijenilo jer sam tada odlučila da ću se aktivnije baviti novinarstvom', ispričala je ranije za tportal.

Podsjetimo, prije dolaska na HRT bila kratko na UNA TV-u, a ranije je radila na N1 i RTL-u. Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama a s početkom pandemije koronavirusa pratila je sve aspekte vezane uz tu temu.