SLATKI MALI DOČEK

[VIDEO / FOTO] Albina se vratila iz Nizozemske i obožavateljici na dočeku poručila: 'Vjeruj u sebe uvijek, jer mene ti je to dovelo do ovoga'

23.05.2021 u 23:57

Bionic
Reading

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, mlada Splićanka Albina Grčić, vratila se u nedjelju navečer iz Rotterdama u Zagreb, gdje su joj obožavatelji pripremili slatki mali doček

'Nismo očekivali ovaj slatki mali doček. Stvarno smo ponosni na sebe, jer to je definitivno jedno lijepo iskustvo. Bilo nam je super, nemam što reći', rekla je Albina po povratku u Hrvatku i dodala: 'To je tako, to je život. Jedan dan jesi, jedan nisi, ali iz svega ovoga možemo naučiti puno toga'.

Iako željna odmora, Albina je na trenutak zastala i porazgovarala sa svojim obožavateljicama.

'Ne znam kakav si ti karaker, ali ako vjeruješ u sebe vjeruj uvijek, jer mene ti je to dovelo do ovoga, ništa drugo. Puno je tu bilo i komentara i sputavanja i svega, ali toga uvijek ima', rekla je mlada Splićanka.

S krajnjim rezultatom glasanja publike i pobjednikom ovogodišnjeg Eurosonga, Albina je zadovoljna.

  • +11
Povratak Albine Grčić u Zagreb Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ja sam za njih i navijala i na nekli način sam to i očekivala, jer su imali tu neku pobjedničku vibru od početka, otkad sam ih vidjela na probama. Mislim da su stvarno zaslužili', kaže simpatična Splićanka.

O planovima za budućnost, kaže, već je razgovarala s Branimirom Mihaljevićem koji ima ideje za novu pjesmu, ali prije svega želi se dobro odmoriti, otići do svojih pa tek onda krenuti u nove pobjede.

'Sigurno će biti ljetna pjesma, ja vjerujem u sedmom mjesecu', kaže Albina.

Od cijelog iskustva Albini je najljepše bilo vidjeti da je njen narod stao uz nju i, kako kaže, čuvao joj leđa bez obzira na ishod.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'To je za mene nekako najveća pobjeda u cijelom ovom iskustvu, to što sam uspjela ujediniti svoj narod i što su stali iza mene i čuvali mi leđa čak i možda kada rezultat nije bio tu', rekla je Albina i svojim se obožavateljima još jednom zahvalila od sveg srca.