zahvalila se svima

Nakon ispadanja u polufinalu Eurosonga oglasila se i Albina: 'Nastojimo biti pozitivni jer znamo da smo stvarno dali sve od sebe'

19.05.2021 u 23:13

Bionic
Reading

Premda je od početka odlično kotirala na kladionicama, Albina Grčić nije se uspjela plasirati u finale Eurosonga, a takav ishod iznenadio je mnoge. I dok su neki ljutito tvrdili kako je Hrvatska na ovogodišnjem Eurosongu pokradena, drugi su Albini slali poruke podrške, a mlada pjevačica sada se svima zahvalila na velikoj podršci

'Ćao svima, prije svega želim svima zahvaliti na porukama koje su mi pretrpale društvene mreže, na svim vašim reakcijama. Hvala što ste prepoznali naš nastup, to nam stvarno puno znači. Evo, dan nakon, mi smo…nastojimo biti pozitivni jer znamo da smo sve učinili. Preispitujemo je li nešto moglo biti bolje, ali mislim da smo stvarno dali sve od sebe i jako smo zadovoljni nastupom. Ovo što, je li, nismo prošli dalje, eto, ne znam, to se sada tako dogodilo. Nadamo se da ćete nas vi i dalje podržavati i da ćete nas dočekati i da ćete biti uz nas što god bilo,' poručila je Albina svojim brojnim obožavateljima na Instagramu.

Nakon što se, unatoč odličnom nastupu, nije uspjela plasirati u finale ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava u Rotterdamu, našoj predstavnici riječi podrške i pohvale počele su stizati sa svih strana.

Tako je Albinin nastup pozitivno komentirala Doris Dragović, Ksenija Urličić je rekla da je šokirana plasmanom, a Severina smatra kako je mlada Splićanka rođena za pozornicu.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Riječi podrške Albini je napisao i Duško Ćurlić, a Uršula Tolj, urednica projekta Dore i šefica naše eurovizijske delegacije, kaže kako je Albini napravljena nepravda te da se i sama rasplakala.

  • +11
Eurosong 2021 Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN