ide na bolje

Vesna Dragojević: 'Ovaj tjedan će ga pustiti, Oliver se super osjeća'

21.12.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Pjevačka legenda prije dva tjedna je hospitalizirana zbog slabljenja organizma tijekom četvrtog, posljednjeg ciklusa kemoterapije. No nadolazeće blagdane Oliver Dragojević provest će kod kuće okružen obitelji, što je potvrdila njegova supruga Vesna

'Ovaj tjedan će ga, do Božića, pustiti. Puno mu je bolje. Super se osjeća', potvrdila je Vesna Dragojević za Slobodnu Dalmaciju. Uz obitelj, Olivera u Klinici za onkologiju i radioterapiju Kliničkog bolničkog centra Split posjećuju prijatelji i kolege. U bolnici ga nije napustio vedar duh. Igra briškulu i zafrkava se s medicinskim osobljem.   

Pjevač je hospitaliziran zbog slabljenja organizma tijekom četvrtog, posljednjeg ciklusa kemoterapije. Riječ je o uobičajenim nuspojavama koje se javljaju nakon kemoterapije. 'Sad je gotov s tim', kratko je rekla njegova supruga.

Uoči vijesti o Oliverovom izlasku iz bolnice Zagrebačka filharmonija je potvrdila da 'najavljivani nastup gospodina Olivera Dragojevića, nažalost, neće biti održan' u sklopu davno dogovorenog koncerta 'Moja učiteljica zove se NADA'. Koncert je trebao biti održan 22. prosinca u zagrebačkom Lisinskom. Riječ je o dobrotvornom koncertu u organizaciji Zagrebačke filharmonije i Rotary kluba Zagreb 1242, prvotno najavljivanom s Oliverom i prijateljima u sklopu humanitarne akcije 'Pokaži ljubav – za školu u bolnici'.

  • +15
Oliver Dragojević Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL