JAČI OD BOLESTI

Optimistični Oliver: 'Samo pozitivnim mislima uspjet ću se izliječiti'

15.11.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Zbog preporuke liječnika slavni je splitski pjevač otkazao nastup na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, koncertu za dijasporu, no zato ga s nestrpljenjem iščekuju njegovi Splićani, za koje će pjevati 15. prosinca u Spaladium Areni. Na tom koncertu Oliver Dragojević proslavit će i 70. rođendan, a ono što će mu zasigurno svi poželjeti je puno zdravlja i da dobije bitku sa zloćudnom bolesti

Kada se u kolovozu doznalo da 69-godišnji splitski pjevač ima problema sa zdravljem, nitko se nije nadao ovakvom scenariju. Otkako mu je dijagnosticiran rak, Oliver Dragojević povukao se iz javnog života kako bi se na miru i u krugu obitelji mogao posvetiti borbi sa zloćudnom bolesti.

  • +3
Oliver Dragojević najavio koncert u Spaladium Areni Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ipak, od nekih nastupa ne odustaje pa je tako ovih dana najavio i veliki rođendanski koncert 15. prosinca u splitskoj Spaladium Areni. Naime samo osam dana prije Oliver će proslaviti 70. rođendan. No upravo zbog bolesti liječnici su mu savjetovali da ne odlazi na putovanja, pa je zbog toga otkazao i nastup u Frankfurtu, u kojem je, već tradicionalno, organiziran veliki koncert za hrvatsku dijasporu.

U razgovoru za srpski Blic otkrio je kako su mu upravo liječnici savjetovali da se nastavi liječiti u Hrvatskoj, iako je razmišljao o odlasku u Njemačku. Liječnici su mu rekli kako visinske razlike i let avionom mogu utjecati na njegovo zdravlje, stoga je odlučio svoju borbu nastaviti u Hrvatskoj.

  • +12
Oliver Dragojević Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Kao netko kome je dijagnosticirano da ima rak, osjećam se super. Vjerujte mi ako vam kažem ovo, jer ću se samo pozitivnim mislima uspjeti izliječiti, sve u protivnom me vodi u totalan ambis', rekao je iskreno za Blic Oliver Dragojević.

Oliver Dragojević u splitskom HNK-u Autor: Youtube

'Dane provodim kod kuće tako što sviram i pjevam. Ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije', priznao je, prepun optimizma, Dragojević.