odlično joj pristaje

Velika promjena: Ljupka Gojić Mikić zasitila se postojećeg imidža, ima novu trendi frizuru

24.09.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Ako je proljeće doba buđenja, jesen je razdoblje obnove i novih početaka. Osim što se lepršave ljetne komade mijenjaju za toplije, zimske, mnogi će ovo razdoblje iskoristiti za neku beauty promjenu. Modna dizajnerica i osnivačica brenda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić, već se odvažila i pokazala novu frizuru

Otkako je s 13 godina ušla u svijet mode, Ljupka Gojić Mikić nije puno eksperimentirala s frizurama osim na modnim pistama i editorijalima. Duga i ravno ošišana smeđa kosa oduvijek joj je bila njezin zaštitni znak, no sad se odvažila i kosu ošišala stepenasto, a odlučila se i za tzv. 'zavjesa šiške' inspirirane sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Pratiteljice nekadašnje manekenke i vlasnice zagrebačke slastičarnice oduševljene su kako joj nova frizura pristaje, a mnogi je u prvi mah nisu prepoznali: 'Stvarno sam mislila da je ovo slika tebe prije Japana! Prepre’, 'Od kad je ovo, prije Jane pa ti kao 18-godišnjakinja', 'Uvijek prekrasna', tepaju joj mnoge.

Zadnji put je eksperimentirala s kosom 2019. godine kad je ošišala svoju kosu na kratko. Odlučila se za klasični bob na kada su u komentarima na Isnatgramu primijetili da je podsjećala na manekenku Irinu Shayk.

Podsjetimo, Ljupka je sretnom je braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem od 2006. godine u kojeg se zaljubila još kao tinejdžerica, a tijekom zajedničkog života postali su roditelji triju kćerkica – 11-godišnje Janne Sienne, devetogodišnje Mile Amelie i trogodišnje Mari Dane.

  • +5
Ljupka Gojić-Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

NEDJELJA NA ŠPICI

Obiteljska idila na gradskim ulicama: Ljupka i Mihael Mikić plijenili pozornost u društvu kćerkica

Pogledaj galeriju