NEODOLJIVA MARI DANA

Može li slađe od ovoga? Ljupka Gojić Mikić objavila snimku najmlađe kćeri; nema ni 4 godine, a štapićima jede kao velika

30.03.2021 u 08:42

Bionic
Reading

Samo jedan pogled na Instagram profil nekadašnje manekenke, danas poduzetnice i majke prekrasnih triju djevojčica, rastopit će srca svima. Pjevanje i plesanje najstarije Jane Sienne, kulinarske sposobnosti Mile Amelie ili svakodnevica najmlađe Mari Dane oduševit će vas od prve

Nekada je bila jedna od najuspješnijih manekenki, koja je svoju karijeru gradila u inozemstvu. No, posljednjih godina posvetila se svojoj najdražoj ulozi - onoj majke. Ipak, to ne znači da je Ljupka Gojić Mikić prestala baš išta raditi. Itekako vodi brige o svojoj slastičarnici Jolie Petite Patisserie, kao i modnom brendu istog imena, Jolie Petite, čiji je sama najbolji model.

A kako izgledaju dani poduzetnice, supruge bivšeg nogometaša i majke triju prekrasnih djevojčica, može se vidjeti na njezinom Instagram profilu, na kojem objavljuje fotografije i snimke koje će malo koga ostaviti ravnodušnim. Njezine tri djevojčice doista su neodoljive i posebne svaka na svoj način - najstarija Jana Sienna je umjetnički tip koja uživa u stalnom plesu i pjevanju, Mila Amelie obožava pripremati razne kulinarske delicije, a Mari Dana?

Za nju je dovoljno reći da će u rujnu napuniti četiri godine i da je toliko neodoljiva u svojim svakodnevnim aktivnostima da doista morate pogledati snimke i uvjeriti se sami u to. Najmlađa u obitelji već je naučila upijati iz svoje okoline, pa ju se često može vidjeti na Ljupkinim snimkama kako oponaša starije sestre. A upravo iz tog oponašanja savladala je vještinu koju ni većina odraslih osoba ne može.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako je već poznato, obitelj Mikić živjela je godinama u Japanu i upravo su tamo starije Jana Sienna i Mila Amelie naučile japanski jezik, običaje, ali i korištenje štapića u prehrani. Mari Dana rođena je u Hrvatskoj, a kako koristiit štapiće naučila je upravo od starijih seka. Ljupkina snimka, na kojoj Mari Dana jede azijsku hranu, ostavila je sve bez riječi, posebice jer joj ama baš ništa nije skliznulo sa štapića.