NEW YORK 90-IH

Ljupka Gojić Mikić objavila fotografiju s ocem, prijatelji složni: 'I tata je mogao u modele'

18.01.2021 u 17:32

Bionic
Reading

Svoj Instagram profil, osim za promociju modne marke, ali i omiljene zagrebačke slastičarnice u njezinu vlasništvu, koristi i za sjećanje na neke prošle dane. Ovoga je puta Ljupka Gojić Mikić objavila jednu od rijetkih fotografija s ocem Ljubom, nastalu 90-ih godina u New Yorku

Na crno-bijeloj fotografiji u prvom su planu samo oni. I jedini važni. Na ulicama New Yorka, gdje je gradila svoju manekensku karijeru, Ljupka Gojić Mikić pozirala je s ocem Ljubom Gojićem.

Iako ju, kako je uvijek pričala, na svim putovanjima pratila mama Željka, s kojom je i danas iznimno bliska te zajedno rade na modnoj marki Jolie Petite, u pojedinim trenucima u nekim od najvećih svjetskih metropola pridružili bi im se i otac Ljubo, ali i brat Dado.

Ono što su mnogi odmah primjetili nevjerojatna je sličnost oca i kćeri. 'Kao jaje jajetu, duplići', 'Duplići...', samo su neki od komentara, kao i onaj kako je i njezin otac mogao lako poći njezinim stopama - 'I tata je mogao u modele'.

  • +6
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Fotografija je u samo dva sata prikupila nekoliko tisuća lajkova, a jedino što možemo još zatražiti od Ljupke je da nas češće 'počasti' ovakvim divnim fotografijama iz nekih prošlih dana.