ŽELJKA BARAĆ GOJIĆ

Ovom je objavom mama Ljupke Gojić Mikić otkrila sve o svom odnosu sa zetom, bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem

16.09.2021 u 14:39

Bionic
Reading

Sve objave Željke Barać Gojić, koju njezini najbliži zovu Njanja, redovito se prate, a zahvaljujući svom duhovitom i zanimljivom pisanju, majka naše poznate manekenke Ljupke Gojić Mikić na Instagramu je okupila 'vjernu vojsku pratitelja' od gotovo 15 tisuća ljudi. Upravo njih je posljednjom objavom oduševila

Ako ste ikada zavirili na Instagram profil Žeže Barać Gojić, pravim imenom Željke Barać Gojić, nije vam trebalo dugo da se 'navučete' na njezine objave, duhovite priče, ali i da shvatite koliko joj je obitelj važna. Možda na prvu i niste znali o kome je točno riječ, no ne treba dugo da se 'pohvataju konci', pa da shvatite kako je riječ o mami naše nekadašnje manekenke danas uspješne poduzetnice Ljupke Gojić Mikić.

Željka, za obitelj i bliske prijatelje poznata i kao Njanja, zadužena je i za Ljupkin modni brend Jolie Petite, a svaki slobodni trenutak koristi sa svojim unukama, uz koje je posebno vezana.

A njezina bliskost sa svim članovima obitelji, posebice zetom, nekadašnjim nogometašem Mihaelom Mikićem, vidljiva je i iz posljednje objave. Iako se možda neki zetovi i ne bi družili sa svojim punicama, a kamoli sami s njima išli na putovanja, Mikić i Njanja funkcioniraju odlično. A kako to izgleda u stvarnosti i kada im se na putu pridruži Mikićeva najmlađa kći Mari Dana, opisala je na svom Instagram profilu uz niz fotografija.

'Kaže zet jedan dan 'Njanja, imao sam tri dana slobodna, ostao je još jedan, ajmo sutra nekud..' Svi su zauzeti obvezama..ok, ajmo.. di ćemo? 'Ajmo u Graz, pa na povratku na neki ručak u brda, uzet ćemo Mari'... Može...

Vozimo se, razgovaramo... 'auuu, u crvenom smo, moram na pumpu.7 Ok. Kopa po novčaniku, nema kartice, ostale doma. 'Njanja, imate karticu?' Imam.. NEMAM.. i shvatim, nakon čitavog ljeta i ruksaka, promijenila sam torbu, jer ja to radim dva puta godišnje... kartica ostala u džepiću ruksaka!

'Koliko imamo keša?'... brojimo, brojimo, izvrnuli džepove... za platiti gorivo u Sloveniji i beži doma koliko te noge nose! Ok.. čekaj, sjetim se da imam karticu od bake Dane, ali ju nikada nisam upotrijebila i ne znam pin i tko zna da li još vrijedi.. A zašto ju imam!?

Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Čim čuješ da sam umrla, a ti trk na bankomat i podigni pare, nemoj da me zet (Ljubo Grozni, obožava ga) sahranjuje, sramota je to!' Ok, kako ona misli da ja sprintam na bankomat...Vodenjak munjeni.. Čekaj Mika, zovem baku, pa ako kaže točan pin da platiš s karticom.. da vidimo hoće proći.. bolje tu na benzinskoj da se sramotimo, nego kad se negdje najedemo, a kartica ne prolazi!

Moja Dana (80) bez puno pitanja izdiktira br i velik 'eto, trošite da vam materina...', već svi znaju da me odgojila da je ružno psovati... sjedim u autu i čekam, spustila sam se malo u sicu za svaki slučaj... Ide Mika, pune ruke vode i sokova, meni bonkasi cedevita (tamanim), osmijeh od uha do uha.. 'Prošlaaa...' Kad nas je krenulo...'