uživA KRAJ PLAŽE

Vedran Ćorluka podijelio preslatku fotografiju sinčića u dresu Joška Gvardiola

01.06.2023 u 16:40

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka podijelio je fotografiju sinčića Viktora koji šeće u kafiću u dresu Joška Gvardiola

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Vedran Ćorluka, objavio je fotografiju sinčića koji šeta terasom kafića u dresu - Joška Gvardiola!

Mladi branič na proteklom je Svjetskom prvenstvu opravdao titulu Ćorlukinog nasljednika u hrvatskoj reprezentaciji te je postao jedan od miljenika navijača, a čini se kako njegovom talentu odoljeti nije mogao niti sin proslavljenog nogometaša i pjevačice Franke Batelić.

'Stoper', stoji u opisu kraj slike na Ćorlukinom Instagram storyju, uz emotikone smiješka, srca i zastave.

Ponosni tata možda se nada kako će upravo maleni Viktor jednog dana biti zvjezdani stoper reprezentacije, no, kojim god putem krenuo, vidno je kako mu je od prvih koraka usađena ljubav prema nogometu i hrvatskim nogometašima.

Ovakve preslatke obiteljske trenutke Vedran Ćorluka i Franka Batelić rado dijele na društvenim mrežama pa smo tako i jučer imali priliku vidjeti kako sretna obitelj uživa na odmoru.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Naime, Franka je podijelila niz fotografija i video u kojem možemo vidjeti njihovu djevojčicu Gretu kako se trudi puziti te Viktora s tatom koji ga nosi na šetnici u očaravajućoj Opatiji.

Nedavno je za tportal otkrila kako se upravo uz obitelj najbolje regenerira i puni energijom: 'U zagrljaju s obitelji na kauču. Ne postoji ljepši i bolji svijet', poručila je pjevačica.