LJEPOTICA BILA I OSTALA

Vanja Rupena s obitelji se vratila u Istru: 'Mentalno sam sada bliže Talijankama i curama iz Europe nego Hrvaticama'

22.07.2019 u 18:18

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske godinama živi u Italiji, ali redovito dolazi u Istru. No, Vanja Rupena ovog puta se neće samo odmarati već će i raditi. U potrazi je za novim licima za svoju modnu agenciju, a kako bi ih pronašla krajem ljeta najavila je casting 'Nova lica u Umagu'

Vanja Rupena danas ima 40 godina, a izgleda mladoliko i svježe kao kad je prije 23 godine osvojila titulu Miss Hrvatske. U Italiji ima svoju modnu agenciju VR Models Management, u kojoj svojim savjetima pomaže novim generacijama manekenki.

'Mentalno sam sada bliže Talijankama i curama iz Europe nego Hrvaticama, jer Hrvatice znaju da su zgodne. Ali nije sve u ljepoti. Meni manekenka ne treba biti zgodna, mora imati stav, nešto posebno na sebi, ne mora biti najljepša cura na svijetu', poručila je za Exkluziv.

View this post on Instagram

Me for @brunellocucinelli_brand 🌻🌻🌻

A post shared by Vanja Rupena (@vrmodelsmanagement) on

U braku joj i dalje cvjetaju ruže s talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom, s kojim ima sina Giovannina.

'Glavnu riječ ima tata. Giovanni jako puno voli mamu, ali obožava svog tatu. Imam jako dobrog muža', pohvalila se Vanja koja će krajem kolovoza u Umagu imati casting za mlade dečke i djevojke.

Otkrila je kako njezini dečki jako vole njezin rodni kraj. 'Baš smo moj muž i ja pričali da bismo u starosti mogli živjeti u Istri iako mi živimo na jugu Italije i imamo dobru kvalitetu života', rekla je nekadašnja misica koja će krajem kolovoza u Umagu.

  • +4
Vanja Rupena Izvor: Cropix / Autor: Milivoj Keber / CROPIX