PRIRODNA LJEPOTICA

Vanja Rupena stigla u Zagreb i, kao i uvijek, izgleda senzacionalno

30.01.2019 u 09:47

Bionic
Reading

U jednostavnoj crnoj dolčevita haljini koja prati liniju tijela, lagano podignute kose i tek istaknutih očiju, Vanja Rupena još je jednom dokazala da je prije 23 godine s pravom osvojila titulu Miss Hrvatske. Iako posljednjih godina živi i radi u Italiji, ovih dana stigla je u Zagreb te se susrela sa svojim poznatim prijateljicama

Najljepšom Hrvaticom, na izboru za Miss Hrvatske, Vanja Rupena proglašena je prije pune 23 godine, a iako, kako je uvijek tvrdila, nije maštala o manekenskoj karijeri, budući da je živjela za rukomet koji je trenirala, na kraju se ostvarila upravo u modnom svijetu.

Danas živi u Italiji, u Milanu, te je u braku s talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom, s kojim ima sina Giovannina. Tamo je otvorila i svoju modnu agenciju VR Models Management, u kojoj zasigurno svojim savjetima pomaže novim generacijama manekenki.

TAKO SE TO RADI

Lejla Filipović i Branka Krstulović još jednom pokazale zašto su bile najljepše Hrvatice

Pogledaj galeriju

Vanja Rupena proteklih dana boravila je u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, gdje je pristigla na otvorenje 15. jubilarne Oscar revije u CineStaru. Na crvenom tepihu, postavljenom za tu prigodu, Vanja je zablistala u sasvim jednostavnoj kombinaciji - crnoj dolčevita haljina koja prati liniju tijela i seže do polovice listova te crnim čizmicama, dok je kosu nehajno odmaknula od lica, ostavivši samo šiške da lagano padaju niz čelo.

Za dobra stara vremena u kinu su se okupile čak tri bivše misice - Lejla Filipović, Branka Krstulović i Vanja Rupena - a da u prisjećanjima ne bi nešto propustile, pomogla im je i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, koja je itekako zaslužna za njihove uspjehe.

  • +4
Vanja Rupena Izvor: Cropix / Autor: Milivoj Keber / CROPIX