PRIRODNI IZGLED

Prije 23 godine proglašena je Miss Hrvatske, a evo kako danas izgleda Vanja Rupena

16.01.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Danas ima 40 godina i uspješna je u svom poslu kao vlasnica modne agencije. Uz poslovne obveze, nekadašnja misica posvećena je svojoj obitelji, sinu Giovanninu i suprugu Raffaeleu Franciosi, s kojima živi već godinama u Milanu, a kako danas izgleda, Vanja Rupena otkrila je na Instagramu

Najljepšom Hrvaticom proglašena je 1996., samo godinu nakon što je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta predstavljala Anica Kovač, tada Martinović. Vanja Rupena nije imala nimalo lagan zadatak, osobito što je Anica te 1995. godine proglašena prvom pratiljom Miss svijeta.

A i prije Anice dvije su misice postigle odličan uspjeh i ušle među pet najljepših žena svijeta. Bile su to, naravno, Fani Čapalija i Branka Krstulović, djevojački Bebić.

Nakon svjetskog izbora nekadašnja rukometašica Vanja Rupena odlučila se okušati u modnom svijetu te je ostvarila odličnu karijeru, osobito u Italiji, koja je ujedno postala država u kojoj je osnovala obitelj. Vanja Rupena u braku je s talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom, s kojim ima sina Giovannina, a tročlana obitelj živi u Milanu.

  • +4
Vanja Rupena Izvor: Cropix / Autor: Milivoj Keber / CROPIX

Iako je hrvatsku adresu odavno zamijenila talijanskom, nikada nije krila koliko je vezana uz svoju domovinu. 'Iako s obitelji živim u Italiji, Hrvatska je moja domovina. Nikad neću zaboraviti svoje korijene iako sad već više od pola svog života živim i radim u inozemstvu. Italiju volim zato što su ljudi topli, otvoreni prema svijetu. Obožavam finu talijansku kuhinju, kao i njihov nadaleko poznat ukus i stil u odijevanju. Talijani su opušten narod koji zna uživati u svemu', izjavila je svojedobno Vanja Rupena, a modne piste zamijenila je drugom stranom biznisa - otvorila je modnu agenciju VR Models Management.

Upravo na Instagramu svoje agencije Vanja je objavila najnoviju fotografiju bez trunka šminke i pokazala da je i dalje ljepotica.