bez brige i dosade

Uživa punim plućima: Tomislav Jelinčić je na zasluženom odmoru, a pao je i dobar 'ulov'

23.07.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Nakon uspješnog predstavljanja svog novog dokumentarca 'Starac i roda' i odrađivanja drugih poslovnih obaveza, omiljeno lice s malih ekrana informativnog programa posljednjih nekoliko dana uživa na otoku Braču s obitelji

U svojoj morskoj oazi dani su mu ispunjeni raznim aktinostima, a danas se pohvalio i sa super ulovom'Mornara dva sa puno dobra ulova', pohvalio se Tomislav Jelinčić pored fotografije na kojoj se vidi kako ponosno čisti ribu.

RTL-ovog urednika i voditelja vidjeli smo i kako šeta otokom, a pokazao je i snimku skoka u bazen jednog od svojih sinova. Kako je nedavno proslavio 44. rođendan, u Instargam storyju se prije koji dan zahvalio svojim čestitarima.

Nakon uspješnih kritika i prijema publike u Hrvatskoj sa svojim novim dokumentarnim filmom 'Starac i roda' čeka ga odlazak na međunarodne festivale. 'Kroz film upoznaješ sebe i druge, širiš neke nove vidike, ispituješ vlastite i tuđe granice. Kakvi god oni bili, voliš svoje likove, živiš s njima njihove priče i prenosiš ih drugima. Pritom kao redatelj nisi sputan hipertočnim prikazivanjem stvarnosti, nego imaš priliku prikazati kako ti vidiš tu stvarnost', ispričao je nedavno za tportal na pitanje što toliko ima primamljivo u primamljivo u radu na takvim filmovima.

  • +5
Tomislav Jelinčić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić