SAMOĆA JOJ GODI

Uživa punim plućima: Monika Kravić rođendan proslavila na Zrću

28.07.2017 u 18:58

Bionic
Reading

Nakon razvoda sa sinom Zdravka Mamića, Mariom Mamićem, bivša televizijska voditeljica Monika Kravić živi život punim plućima. Ljepotica je uzela pauzu od majčinskih obaveza te je svoj 35. rođendan odlučila proslaviti tulumareći na Zrću

Nakon razlaza sa sportskim menađerom Mariom Mamićem, s kojim je u braku bila osam godina, bivša voditeljica Monika Kravić kao da se sakrila u mišju rupu. Atraktivnu crnku posljednji smo put vidjeli na reviji Aleksandre Dojčinović, gdje je prvi put za medije progovorila o bolnom razvodu sa sinom Zdravka Mamića.

‘Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno’, izjavila je Monika za Story, dodajući kako ne žali ništa i ne zamjera nikome.

Nakon medijske pauze koju je uzela nakon što je u medije procurila vijest o razvodu, Monika je odlučila uživati u životu punim plućima. Svoj 35. rođendan diplomirana novinarka odlučila je proslaviti u društvu prijatelja i to na najluđoj hrvatskoj plaži za tulumarenje - Zrću.

Lijepa Monika uslikala se za društvene mreže s prijateljicama, dIzajnericom Kristinom Bradač i Natašom Brunović. Ljepotice su Monikin rođendan odlučile proslaviti tulumom do jutra u klubu Papaya, a atraktivna Monika, unatoč tome što izgleda puno mršavije nego li na početku karijere, izgleda sve bolje i bolje.

Čini se kako bivšoj televizijskoj voditeljici samoća itekako godi, a ako je suditi prema njezinim nedavnim medijskim izjavama u kojima tvrdi kako još uvijek nije odustala od ljubavi, vjerujemo kako lijepu Moniku nećemo još dugo gledati samu.

Monika Kravić na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL