prirodna ljepota

Evo kako je prije 18 godina izgledala Monika Kravić

31.05.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Mnogi je pamte kao simpatičnu djevojku zaigranih uvojaka koja se publici predstavila u natjecanju 'Story SuperNova', no prije tog natjecanja jedna od najljepših žena Hrvatske, Monika Kravić, gostovala je u videospotu. Riječ je o pjesmi 'Ko nam brani' s prvog albuma Petra Graše iz 1999. godine, 'Utorka'

Mlađahna Monika u Grašinu videospotu za jedan od njegovih najvećih hitova zavodljivo pleše u bijelim kreacijama i već je tada bilo jasno da će jednog dana biti prava ljepotica. U vrijeme kad je dobila angažman u tom videospotu bila je članica modne agencije Midikenn.

Monika je 1999. godine bila i na promociji Grašina albuma prvijenca, na kojem se nalazi taj njegov hit, a u hotelu Esplanade uz njega je na pozornici plesala kao u spotu.

 

Modni stil atraktivne brinete od tada do današnjih dana mijenjao se i sazrijevao, a danas izgleda bolje nego ikada.

Monika je među ostalim 2004. godine proglašena najljepšom televizijskom voditeljicom po izboru Večernjakovih čitatelja, a na svečanom proglašenju dodijeljena joj titula Miss Ekrana.

Svoju uspješnu karijeru započela je 2003. godine na Novoj TV, na kojoj je pet godina radila kao voditeljica 'Nove Scene', 'Red Carpeta', nogometnog programa 'Loptomanija', Hrvatskog radijskog festivala, brojnih reality emisija te se naposljetku okušala u vođenju informativnog programa.

Početkom 2014., nakon šest godina pauze, Monika se vratila na male ekrane te je kratko vodila 'Extra Magazin' na RTL-u. Mnogi su jedva dočekali da simpatičnu voditeljicu opet svakodnevno gledaju.

U lipnju 2008. godine udala se za sportskog menadžera Marija Mamića te je posao televizijske voditeljice stavila na čekanje i posvetila se obitelji. Rodila je dva sina, Josipa i Jakova, te je završila preddiplomski studij na Fakultetu političkih znanosti.