GLAMUROZNO IZDANJE

Lijepa Monika Kravić ne može proći nezamijećeno

17.05.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Revija Aleksandre Dojčinović, kao i obično, privukla je brojna poznata lica, a novu kolekciju je iz prvog reda pozorno pratila i Kolinda Grabar Kitarović. Ipak, dolazak nekadašnje voditeljice i bivše supruge Marija Mamića u bijeloj haljinici Aleksandre Dojčinović nije prošao nezamijećeno

Otkako su, negdje u listopadu prošle godine, krenuli medijski napisi o kraju braka nekadašnje televizijske voditeljice i njezina supruga, sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, Monika Kravić odlučila je ne davati nikakve izjave medijima. Ipak, na kraju je dala intervju RTL-u u kojem je progovorila o svemu.

Monika Kravić na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Osim medijskih istupa, Monika Kravić svela je na minimum i javna pojavljivanja, no ipak, dolasku na reviju ne može odoljeti. Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović, koja je sinoć predstavljena revijom na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, bila je razlog Monikina izlaska.

Odjevena u kratku bijelu haljinu s potpisom upravo Aleksandre Dojčinović te na vrtoglavo visokim potpeticama srebrnih sandala, privlačila je poglede svih. Baš kao i prije pola godine, kada je također bila na Aleksandrinoj reviji, no tada se odlučila za dugu i usku haljinu.

  • +24
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Krajem prošle godine upravo je Monika bila zaštitno lice Aleksandrine kolekcije, a za RTL je o tome i progovorila, kao i o manjku kilograma. 'U ulozi modela osjećam se fenomenalno, kao i svaka žena što bi se osjećala, a u Aleksandrinim kreacijama još i bolje. Čak bih htjela imati kilogram-dva više, ali ne uspijeva mi. Mislim da je to manje-više genetika, iako mislim da su Josip i Jakov pridonijeli mojoj vitkoj liniji - aktivni oni, aktivna ja.'

  • +14
Lei Lou kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković