prva zajednička fotografija

Tia Jurčić i Mario Mamić više ne skrivaju svoju vezu

20.05.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Na Instagramu je osvanula prva zajednička fotografija Tije Jurčić i Marija Mamića. Prošle godine započela su šuškanja o tome kako su kći Ljube Jurčića i sin Zdravka Mamića u ljubavnoj vezi, i to mjesec dana prije nego što se njegova supruga Monika Kravić iselila iz zajedničkog doma, a par je odlučio ne skrivati više svoju vezu od javnosti

Nagađanja o ljubavnoj vezi Tije Jurčić i Marija Mamića započela su još u jesen prošle godine, kada je kći Ljube Jurčića na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s njihova zajedničkog putovanja u Dubai.

Najstariji sin Zdravka Mamića na fotografiji je tada pozirao leđima okrenut kameri dok je gledao u svjetla velegrada, a Tia je uz fotografiju priložila i opis koji je dao naslutiti da su Mario i Tia nešto više od prijatelja.

'Ljubav je predivna stvar', poručila je bivša žena Chrisa Warrena koja s američkim košarkašem ima sina Dominica, dok Mario iz braka s Monikom Kravić ima dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Par se više ne skriva, barem ako je suditi po zajedničkoj fotografiji koja je osvanula na stranici jednog zagrebačkog kozmetičkog salona i na kojoj Tia i Mario zagrljeni poziraju nepoznatom fotografu.

Spraytan & make up on beautiful Tia 💕

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Iako su mnogi smatrali neprimjerenim to što Tia objavljuje fotografije Marija mjesec dana prije nego što se Monika Kravić odselila iz njihova zajedničkog stana, čini se da ih zli jezici više ne brinu te su odlučili svima pokazati koliko se vole.