dobra zabava

Uz votku i šampanjac: Kevin Spacey je u Zagreb na dogovoru oko novog projekta, pogledajte gdje je dočekao Novu 2022.

01.01.2022 u 09:50

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac Kevin Spacey boravi u Hrvatskoj. U Zagreb je stigao u četvrtak poslijepodne, i trebao bi u filmu Jakova Sedlara glumiti prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franju Tuđmana. Tu je odradio i ispraćaj stare godine

Novu godinu je Kevin Spacey proveo u zagrebačkom klubu Mintu u društvu Jakova Sedlara, njegova sina Dominika i producenta Frana Juraja Prižmića, piše 24sata. Navode i kako klub ima posebno VIP mjesto na kojem su bili izolirani od znatiželjnih pogleda te da su ih čuvala i dva zaštitara. Ondje su i večerali, a pili su votku i šampanjac.

Slavni glumac je s redateljem Sedlarom u petak obišao središte grada. Posjetili su Fuliranje, obišli zagrebačku katedralu, a posebna mu je želja bila vidjeti Hrvatsko narodno kazalište.

'Često se čujemo telefonom, čestitamo si blagdane. Kevin me tako nazvao prije mjesec dana te mi kazao kako je u Hrvatsku htio doći još ljetos, no u tome su ga spriječile poslovne obaveze i pandemija. Pitao me gdje ćemo slaviti Novu, kakva je u Hrvatskoj situacija s koronavirusom i hoće li biti organiziranih dočeka. Odgovorio sam mu da korone u Hrvatskoj još uvijek ima, ali da će biti dočeka te da bih volio da dođe, na što mi je on kratko rekao: 'Vidimo se'', izjavio je redatelj Jakov Sedlar za Večernji list.

  • +16
Kevin Spacey u Zagrebu Izvor: Profimedia / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

U društvu Sedlarovih (prijateljstvo je počelo u Los Angelesu prije dvanaest godina kada ih je na domjenku u svojoj vili upoznao Martin Sheen) Spacey će u Zagrebu će provesti nekoliko dana. U Hrvatskoj je bio već dva puta, a dvostruki Oskarovac bi još trebao posjetiti i Opatiju.