MOŽDA SKOKNE I DO OPATIJE

Oskarovac Kevin Spacey stigao u Zagreb na doček, a svratit će i na Fuliranje

30.12.2021 u 20:05

Bionic
Reading

U Zračnu luku 'Dr. Franjo Tuđman' sletio je u četvrtak u pratnji agenta Ewana Lowensteina slavni holivudski glumac Kevin Spacey. Dvostrukog oskarovca u Zračnoj luci su dočekali redatelj Jakov Sedlar i njegov sin Jakov, u čijem će društvu provesti novogodišnje praznike

Spacey je intelektualac sa širokim rasponom interesa, kaže njegov zagrebački domaćin Jakov Sedlar te dodaje kako će sa slavnim glumcem osim o zajedničkim temama iz politike, filozofije, religije, književnosti i teatra, razgovarati i o nekoliko zajedničkih filmskih projekata na kojima planiraju surađivati.

'Često se čujemo telefonom, čestitamo si blagdane. Kevin me tako nazvao prije mjesec dana te mi kazao kako je u Hrvatsku htio doći još ljetos, no u tome su ga spriječile poslovne obaveze i pandemija. Pitao me gdje ćemo slaviti Novu, kakva je u Hrvatskoj situacija s koronavirusom i hoće li biti organiziranih dočeka. Odgovorio sam mu da korone u Hrvatskoj još uvijek ima, ali da će biti dočeka te da bih volio da dođe, na što mi je on kratko rekao: 'Vidimo se', ispričao je za Večernji list Sedlar i otkrio kako planira ugostiti slavnog gosta.

  • +3
Kevin Spacey Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Više puta mi je pričao o tome kako je oduševljen Hrvatskom te da bi se volio vratiti. Kako nikada nije posjetio Zagreb, nastojat ću da mu da mu predstavimo Zagreb u najboljem svjetlu. Kako odsjeda u hotelu Esplanade, sigurno ćemo svratiti na Fuliranje i pokazati mu čari zagrebačkog adventa, bit će gost na ručku u našoj obiteljskoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda odemo i na kratki izlet u Opatiju, vidjet ćemo', rekao je Sedlar i dodao kako je Spacey veliki obožavatelj kazališta pa ga možda odvedu i da pogleda neku predstavu.

U GOSTIMA KOD ĐOKOVIĆA

Kevin Spacey u susjedstvu: Večer je proveo s bratom najboljeg tenisača svijeta

Pogledaj galeriju

Jakova i njegova sina Dominika Sedlara s Kevinom Spaceyjem upoznao je na domjenku u svojoj vili u Los Angelesu Martin Sheen, holivudski glumac koji je devedesetih glumio fra Juru Zovku u Sedlarovu filmu 'Gospa'.