KRALJICA POPA

Uvijek drukčija: Evo kakvom je objavom Madonna obilježila svoj 63. rođendan

16.08.2021 u 22:53

Bionic
Reading

Legendarna Madonna koja je svoj put ka vrhu top ljestvica započela u 80-ima na društvenim je mrežama pokazala kako izgleda njezino rođendansko slavlje

Glazbenica čiju su karijeru obilježili i brojni skandali, sa svojim je novim dečkom, 26-godišnjim Ahlamalikom Williamsom i svojom djecom, kćeri Lourdes i sinom Roccom, raskošnim partijem proslavila važan datum.

Pop pjevačicu koja je oduvijek pomicala granice, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gdje je brojnim fanovima pokazala kako izgleda njezin rođendanski tulum.

Glazbenica koja je u svojoj impresivnoj karijeri prodala oko 300 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, u velikom je stilu proslavila svoj dan.

Madonna je sa svojim gostima među kojima je bila i njezina dugogodišnja prijateljica, glumica Debi Mazar (57) uživala u brojnim delicijama, a da je sve bilo pomno osmišljeno pokazuju i objave na njezinom Instagramu.

Ekscentrična kraljica popa blistala je u zavodljivoj Versaceovoj haljini ne odvajajući se od svog novog dečka.

Dakako, čestitkama su se pridružili i Madonnini brojni obožavatelji, ali i slavni poput Donatelle Versace i Kelly Ripe.

Kraljica popa čije je puno ime Madonna Louise Veronica Ciccone rođena je 16. kolovoza 1958. u Bay Cityju u Michiganu. Njezin otac je sin talijanskih imigranata, dok je Madonnina majka po kojoj je i dobila ime Madonna Fortin kanadskih korijena.

Madonna ima dvoje biološke djece: Lourdes čiji je otac njezin osobni trener Carlos Leon i Rocca iz braka s britanskim redateljem Guyem Ritchijem te četvero posvojene djece iz Malavija - Davida Bandu, blizanke Stellu i Estere te Mercy James.