MORSKE RADOSTI

Tatjana Cameron Tajči otkrila kako izgleda njezin kratki odmor u Hrvatskoj

16.08.2021 u 15:52

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih pop pjevačica 90-ih godina koju su obožavali svi - i stari i mladi, došla je kratko iz Amerike. Nakon dvije godine zagrlila je majku, a imala je vremena i otputovati u Dalmaciju gdje uživa u morskim radostima

U Zagreb je Tatjana Cameron Tajči stigla sama. Odvojenost od majke i prijatelja u Hrvatskoj teško joj pada, ali ima provjerenu rješenje kojim se već dugo služi kako bi radila na osobnom duhovnom rastu i snazi. 'Vježbaš kad te ništa ne muči, kad nisi pod šokom, pod stresom, onda vježbaš mir', objasnila je u InMagazinu Nove TV.

Ove je godine objavila i knjigu '(ne)Slomljena', a najavila je da o svojem životu uskoro planira objaviti i knjigu memora. 'Toliko lekcija ima životnih koje sam ja prošla da stvarno čitatelju mogu ponuditi nešto što će njima biti vrijedno. Sve ima razlog zašto se nešto dijeli ne sad zbog skandala ili zato da bi se knjiga bolje prodala, to nisam ja', rekla je. Jedna od mućnih tema o kojima će u knjizi pisati je i silovanje koje je doživjela u mladosti. A energiju za nastavak pisanja ali i muziciranja puni ovih dana na Pelješcu.

U jednoj od objava na Instagramu Tajči je poručila kako je zahvalna na svojoj djeci koja joj 'šalju srca i svakodnevno je ohrabruju da ne brine za njih, već da se opusti i uživa u nekoliko dana u Hrvatskoj'.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss