PHOEBE DYNEVOR

Dok svjetski mediji pišu o njezinom prekidu veze sa slavnim komičarem: Netflixova zvijezda ne krije koliko uživa u Istri

16.08.2021 u 15:06

Bionic
Reading

Britanka koja je utjelovila protagonisticu i osvojila srca brojne publike Phoebe Dynevor prije nekoliko dana je svijetu pokazala da je stigla u naše krajeve te da odmara u istarskom hotelu i restoranu u mjestu Bale u društvu prijateljice i glumice iz hit-serije, Sabrine Bartlett. Njihov odmor i oduševljenje još traje što se može vidjeti na brojnim fotografijama na društvenim mrežama

Snimanje druge sezone serije 'Bridgertona' nedavno je ponovno odgođeno nakon izbijanja pandemije Covida na setu pa su glumice odabrale Hrvatsku za svoj predah i punjenje baterija. Phoebe Dynevor i Sabrina Bartlett samo su neke u nizu svjetskih zvijezda koje su stigle na našu obalu i sjajna su reklama za hrvatski turizam.

Slavne Britanke izgledaju zadovoljno i sretno dok pijuckaju koktele, uživaju u plovidbi po Istri, vožnji na biciklima, kupanju, domaćim delicijama i sve to, naravno, pokazuju na svojim Instagram profilima.

Osim u Balama, kako su naznačile u jednoj od objava, vidjele su i Rovinj.

Inače, Phoebe je stigla u našu zemlju usred pisanja britanskih medija da su ona i Pete Davidson (koji iza sebe ima podužu listu propalih veza, ali i jedne zaruke) prekinuli nakon pet mjeseci veze. Navodno su se rastali zbog udaljenosti, odnosno jer 'nisu imali vremena jedno za drugo'. Dynevor je početkom srpnja prestala skrivati svoju vezu s Peteom o kojoj se šuškalo od ožujka te su se pojavili na tribinama na teniskom meču na Wimbeldonu. Romantike i nježnosti među njima tada nije nedostajalo.

  • +2
Phoebe Dynevor Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia