NOVA GLAZBENA NADA

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića ne prestaje se hvaliti besprijekornom figurom u bikiniju

16.08.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Nakon što ju je javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori kao novu glazbenu nadu, kćer nekadašnjeg premijera Tihomira Tima Oreškovića, sve više plijeni pozornost

Još uvijek je u morskim krajevima gdje gušta i odakle se javlja brojnim fotografijama i video snimkama. Kako je svojedobno izjavila voli modu pa sama slaže odjevne kombinacije, ali još nema neki stil. Sama slaže odjevne kombinacije, a svoj stil opisuje kao ležeran te se vodi mišlju da je 'manje - više'.

Zadnjih dana, u skladu s godišnjim dobom, na Instagramu objavljuje golišave fotografije. Ella Orešković je nedavno poručila kako je trenutno u dobroj i pozitivnoj fazi života. Posvećena je studiranju i glazbi, a odvoji i vrijeme za dečka i prijatelje.

'Mladi ljudi se traže, a upravo je kreiranje glazbe za mene usko povezano i sa psihologijom - kreirati pjesmu koja će u ljudima probuditi radost i zadovoljstvo. Pjesmu koja će ljude učiniti sretnima u njihovom svakodnevnom životu', izjavila je za Story. Na glazbenom putu podržava je čitava obitelj, ali majka najviše. Upravo je od nje naslijedila glazbeni talent.