PONOSNA NOVINARKA

Uoči utakmice The Sun pisao o našoj Mirti Šurjak

11.07.2018 u 23:23

Bionic
Reading

U članku objavljenom u britanskom tabloidu The Sun, Adrian Chiles, Britanac čija je majka Hrvatica, sasuo je na papir svoje dvojbe za koga navijati u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva

Raspisao se Chiles o svojim proživljavanjima nastupa Hrvatske na prijašnjim nogometnim prvenstvima, piše i o čudima nogometa, i onda, ne znamo točno u kojem kontekstu, stavi sliku lijepe hrvatske novinarke Mirte Šurjak.

'Kad izađete u jednom od najpoznatijih engleskih tabloida The Sunu... '20 things you should know about Croatia'', pohvalila se svojim obožavateljima putem Instagrama Mirta.

Pod spomenutim naslovom, kao dodatku Chilesovog teksta, spominje se Hrvatska u kontekstu filmova koji su u njoj u posljednje vrijeme snimali, spominju se Tesla, Maglica i Penkala, ali Mirtu ne spominju ni u jednoj od dvadeset stvari koje moramo znati o Hrvatskoj.

O lijepoj Mirti Britanac hrvatskih korijena piše tek u potpisu njezine fotografije, navodeći kako je sportska novinarka postala senzacija na Internetu zahvaljujući fotografijama u bikiniju.

Obzirom da za razliku od britanskih novinara nije pokazao bahatost, nećemo mu zamjeriti što Mirtinu senzacionalnost nije primijetio još prije Interneta i Instagrama.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić