UVIJEK ZANIMLJIVA

Spremila se u pet minuta: Mirta Šurjak i bez šminke jednako atraktivna

14.06.2018 u 10:27

Bionic
Reading

HRT-ova sportska novinarka uskoro odlazi na zasluženi godišnji odmor. Uoći odlaska s mamom Nadom i kćeri Chiarom posjetila je izložbu nakita svog prijatelja, te je iako se za taj izlazak, kako nam je rekla, spremila na brzinu, privlačila poglede u bijelom i bez trunke make upa. Za tportal Mirta Šurjak otkrila je novosti iz svog života

'Ne volim se puno šminkati jer si izgledam puno starija. Ne volim prenašminkanost i Kardashian stil šminkanja. Vani to uopće nije trend', ispričala nam je Mirta Šurjak koja i bez šminke izgleda privlačno. Za izložbu svog prijatelja odjenula se u samo pet minuta, a odjenula je bijeli kombinezon high street brenda.

HRT-ova sportska novinarka u Mediteranski institut za istraživanje života, stigla je u društvu majke Nade Šurjak, urednice i voditeljice jedne od najgledanijih HTV-ovih emisija 'More' i kćeri Chiare koja je uz djevojčicu Hayu, kćeri umjetnika Feđe Aarona Bučića, zapravo bila 'zvijezda' izložbe.

Uskoro će Mirta na godišnji odmor. 'Najprije ću biti u Splitu da mogu u miru Svjetsko nogomentno prvenstvo i utakmice pratiti iz svojg naslonjača, a onda odlazim na Hvar gdje ću napuniti baterije jer me čeka radno ljeto', pojasnila je. Fali joj, kaže, sna pa jedva čeka da se naspava, iskupa, pročita kakvu dobru knjigu. 'Baš mi je potrebno da se malo odmaknem od obaveza, trgovačkih centara i svakodnevice', priznala je.

Zagrijavanje je započelo...Europsko rukometno prvenstvo..Go Croatia👍👍🏆

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Osim brojnih televizijskih poslova, novost je da je lijepa HRT-ovka odnedavno postala i sukomentatorica utakmica HNL-a na HRT Radio Splitu.

'Uz kolege Marka Miličića i Srđana Fabijanca odradila sam već nekoliko utakmica. Imala sam veliku tremu i uzbuđenje kod prve utakmice, ali već na drugoj je to nestalo i posve sam se opustila.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić