ZAVODLJIVA NOVINARKA

Zna privući pažnju: Mirta Šurjak najavila utakmicu seksi selfiejem

14.05.2018 u 12:47

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme sportska novinarka HRT-a nije toliko aktivna na društvenim mrežama, pa se svaka njezina objava dočeka s nestrpljenjem. Mirta Šurjak zagrijavanje prije utakmice Osijeka s njezinim omiljenim klubom Hajdukom iskoristila je da 'opali' selfie te ga je objavila na svom Instagramu

Iako ovaj put nije stavila dekolte u prvi plan, nego je pozirala u radnom, casual izdanju, u trapericama i bijeloj majici na bretele, Mirta Šurjak dobila je mnoštvo komplimenata svojih vjernih pratitelja. Jer što god da odjene, ona je jednako zavodljiva i privlačna brojnim fanovima. Već neko vrijeme kao da omiljeno televizijsko lice apstinira od društvenih mreža, a zadnje objave su joj uglavnom one u 'zatvorenijim' odjevnim kombinacijama.

Strike a pose 📷📷📷Happy birthday,my dear sis @ana_saric 🎂🎂

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Kad mene moja @ana_saric 📷📷#breakfastattiffanys

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

'Volim kad osobe daju modi neki svoj osobni pečat, a ne da su svi klonovi jedan drugog', izjavila je atraktivna HRT-ovka ranije za tportal. Dodala je kako svoju vitku liniju održava već 15 godina prakticirajući jogu i vježbe disanja te šetnjama i trčanjem po Marjanu.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić