NE MOŽE LEŽERNIJE

U božićnoj čestitki Kate Middleton i princ William pokazali svoje drugo lice: Obiteljska idila s preslatkim mališanima u opuštenom izdanju

14.12.2022 u 11:34

Bionic
Reading

Božić je posebno vrijeme u kraljevskoj obitelji koje sa sobom nosi razne obiteljske običaje. Jedan od njih je i slanje božićnih čestitki koje primaju članovi najbliže obitelji, prijatelji i suradnici s kojima obitelj promovira zajedničke vrijednosti. Princ William i Kate Middleton odlučili su se za nasmijanu fotografiju s jednog opuštenog obiteljskog druženja

Kraljevska tradicija koje se obitelj rado drži je slanje božićnih čestitki. Šalju je svojim najbližim suradnicima, ali i bliskoj obitelji i prijateljima. Tradicija je to koju njeguju već godinama, a prenosi se s koljena na koljeno. Odluka o izboru fotografija prepuštena je pošiljateljima, a ove godine Kate i William odabrali su vrlo sretnu i opuštenu obiteljsku fotografiju.

Sliku koju je objavila Kensingtonska palača snimio je Matt Porteous u Norfolku ranije ove godine. Tamo obitelj provodi puno slobodnog vremena, a nije tajna da se tamo Kate osjeća kao kod kuće.

Fotografija prikazuje pet članova kraljevske obitelji koji se drže za ruke u šetnji po sunčanoj stazi parka. Obitelj je usklađena u bojama te svi nose plave i bijele tonove, a odjeveni su izuzetno ležerno.

Najviše iznenađuje ležerno izdanje Kate Middleton koja se odlučila za bijelu košulju sa sitnim rupicama koje čine cvjetni uzorak i skinny traperice u kojima njezine često skrivene vitke noge dolaze do izražaja. Elegantne cipele zamijenila je sportskim bijelim tenisicama, kao što bismo i očekivali za šetnju parkom.

William nosi tamnoplavu Ralph Laurent košulju, traperice i sportske plave tenisice te opušteno drži jednu ruku u džepu, dok drugom drži svog najstarijeg sina. George, Charlotte i Louis nose kratke hlače, jednostavne majice i sportske tenisice, jednostavnu kombinaciju kakvu bi nosila i ostala djeca koju viđamo u parkovima.

Iako mnogi fotografi zamjeraju Kate njezinu odluku da fotografiranje svoje djece obavlja ona, izgleda da princeza ipak vjeruje određenim fotografima. Njezino povjerenje ima Matt Porteous koji je snimio već nekoliko njezinih portreta te rado surađuju. Riječ je o nagrađivanom fotografu kraljevske obitelji, a strast mu je i podvodna fotografija.

  • +10
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kralj Charles i kraljica Camilla nedavno su predstavili su svoju prvu božićnu čestitku otkad je Charles preuzeo prijestolje. Uslikao ju je Sam Hussein u kasno ljeto, samo nekoliko dana prije nego što je Charles postao kralj. Na fotografiji se nalaze nasmijani Charlesa, a Camilla ga gleda s ljubavlju.

impresivni prizori

Čarolija u dvorcu: Pogledajte kako je Windsor ukrašen za prvi Božić u vladavini kralja Charlesa

Pogledaj galeriju