ponosna majka

Rijetko ga pokazuje: Linda Evangelista čestitala 16. rođendan svom jedincu objavom na Instagramu

12.10.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Povodom 16. rođendana svog sina Augustina, Linda Evangelista je podijelila nekoliko njegovih fotografija na Instagramu. Istaknula je kako joj je sin bio velika podrška u oporavku nakon neuspjelog tretmana te kako je on njezina svjetlost

Kanadska manekenka Linda Evangelista posvetila je objavu na Instagramu sinu Augustinu. Svom miljeniku čestitala je 16. rođendan galerijom fotografija. Njegove fotografije ne objavljuje često, a zadnji put je objavila njegovu sliku dok je još bio dječak. Fotografija je uslikana na pješčanoj plaži na kojoj je u pijesku napisano 'Augie + mama'.

Prva fotografija prikazuje majku i sina, a ostale su prisjećanja na razdoblje djetinjstva svog jedinca. U opisu je u svega par riječi opisala što joj znači rekavši da je on njeno srce i svjetlost.

Lijepa Kanađanka nedavno je progovorila o traumi koja joj se dogodila uslijed CoolSculpting tretmana. Priznala je kako joj je teško bilo priznati problem sinu jer ga nije željela opterećivati. Dodala je kako dugo nije napuštala svoj dom u New Yorku, izuzevši šetnje s psom ili zbog Augijevih školskih obaveza.

'Sjećaš li se kad si se stalno smijala? Kako to da se više ne smiješ?' pitao bi ju sin.

Otvoreno je priznala kako je žalosna što je negativno iskustvo tretmana narušilo njen odnos s djetetom. Iako ga je učila kako vanjski izgled nije najbitniji niti je mjerna jedinica vrijednosti čovjeka, nije to pokazala vlastitim primjerom.

  • +29
Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: INDRANIL MUKHERJEE / AFP / Profimedia

U 41. godini života otkrila je da je trudna, no identitet oca dječaka Augustina Jamesa, rođenog u listopadu 2006., nije isprva željela otkriti. Tek nakon što tajnoviti biznismen nije želio priznati dječaka i plaćati mu alimentaciju Linda Evangelista zadovoljštinu je odlučila potražiti na sudu. Tada je otkriveno da je otac djeteta francuski biznismen i vlasnik modnog carstva Kerig, Francois-Henri Pinault.

Sve se zakompliciralo jer u trenutku u kojem je prekinuo vezu s manekenkom, koja je ostala sama i u drugom stanju, Pinault je započeo vezu sa slavnom glumicom Salmom Hayek. Budući da je i ona sama, netom nakon rođenja njegova sina ostala trudna, nije ju želio dodatno uznemiravati, pa ga nije htio priznati niti snositi ikakve troškove za dječaka.U javnost su procurili mnogi detalji, među ostalim i podatak da je tražio od Linde Evangeliste da abortira, no njoj to nije bilo ni na kraj pameti. Od njega je tražila da prizna sina i da joj plaća 46 tisuća dolara mjesečno alimentacije i sud je na kraju presudio u njezinu korist.

Danas su u dobrim odnosima, a Augustine vrijeme provodi i s ocem i Salmom Hayek te polustestom Valentinom.