NICO PARKER

Stiže još jedna nepo beba: Zvijezda nove HBO-ove hit serije kći je slavne glumice

17.01.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Otkako je New York Magazine u svom izdanju objavio iscrpan popis na kojem su se našli glumci, rock zvijezde, modeli, redatelji, producenti, influenceri..., a koji su i sami, slučajno ili ne, djeca glumaca, rock zvijezda, modela, redatelja, producenata, influencera..., javnost ne prestaje pričati o 'nepo bebama'. Na tom istom popisu našla se i kći glumice Thandiwe Newton koja glumi u 'The Last Of Us'

Novinari prestižnog magazina napravili su poduži popis svih slavnih osoba koje možda i ne bi bile toliko slavne da prije njih tu slavu nisu postigli njihovi roditelji, bake i djedovi… Zbog toga ne treba čuditi da je mjesto na listi 'zaslužila' i Nico Parker, kći glumice Thandiwe Newton i i filmskog redatelja i scenarista Ola Parkera.

Lijepa 18-godišnja Nico ovih je dana u centru pozornosti, no ne zbog svojih slavnih roditelja, već zbog dobivene prilike. Naime, Nico Parker dobila je ulogu u novoj HBO-ovoj hit seriji 'The Last Of Us', koja je ovih dana imala i svoju premijeru. Riječ je, kao što je već dobro poznato, o HBO-ovoj adaptaciji i više nego uspješne PlayStation videoigre iz 2013. godine.

  • +5
Nico Parker i Thandiwe Newton Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Uloga Nico Parker u seriji je izuzetno intenzivna, zbog čega ćete još danima kasnije razmišljati o njoj, a za svoju glumu 18-godišnjakinja je dobila samo pohvale.

The Last of Us Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO

Kako je i sama otkrila u jednom od brojnih intervjua, isprva je radila na tome da se poveže s ocem, kojeg u seriji glumi Pedro Pascal. Njih dvoje toliko su se dobro slagali, da joj nije bilo problem ništa snimiti, pa čak ni one najstresnije scene. Budući da nije igrala orginalnu video igricu prije negoli je stigla na set serije, svoj lik stvarala je sama.

Za Nico Parker kažu kako je naslijedila majčinu ljepotu, a glumica Thandie Newton na svoju je nasljednicu itekako ponosna.