intimno vjenčanje

Udala se Sandra Perković: Raskošna vjenčanica ostavlja bez daha

31.12.2023 u 19:36

Bionic
Reading

Intimnom ceremonijom Sandra Perković i Edis Elkasević u Zagrebu su uplovili u bračne vode nakon dugogodišnje veze

Hrvatska atletičarka Sandra Perković danas se udala za trenera i dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića, a sve je oduševila njena raskošna vjenčanica.

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliskiji prijatelji i članovi obitelji, a iako je par želio izbjeći pozornost javnosti, na profesionalnom fotografiranju ispred hotela Esplanade snimio ih je čitatelj Jutarnjeg lista.

Sandra je oduševila u vjenčanici vintage šarma obilježenoj dugačkom, raskošnom suknjom koja se glamurozno vukla iza nje te golim ženstvenim golim leđima. Sve su dodatno podigli chic dugački 'puf' rukavi od čipke, prednji dio nalik korzetu te visoki čipkasti ovratnik.

  • +3
Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Poznata hrvatska sportašica sve je podigla buketom crvenih ruža, a kosu je nosila u glamuroznoj visokoj punđi s opuštenim razmaknutim šiškama koje su uokvirivale lice.

Fotografije vjenčanice možete pogledati na Jutarnjem listu.

Podsjetimo, Edis je postao Sandrin trener 2013. godine, a atletičarka je priznala da je još s 21 osjetila romantične osjećaje prema njemu te je uskoro otkrila da je zaljubljenost uzajamna.

Nakon ceremonije, svoju ljubav proslavili su s uzvanicima u zagrebačkoj Laubi.

  • +30
Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na dan udaje, Sandra Perković pronašla je vremena i da se oprosti od protekle godine porukom na Instagramu u kojoj je napisala:

'Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja , ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina . Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza , njega čine konstantno učenje i želja za napretkom , on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim ! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje , ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja . A do tada ,LOVE YOU and GOODBYE. A Vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. Želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće . Uživajte u svakom trenutku kao da je posljedni jer ŽIVOT NEMA REPRIZU!!!! Voli Vas Vaša DISCUS QUEEN.'