PONIJELA JE ATMOSFERA

Sandra Perković o novoj fazi života: 'Za prave ću uvijek pronaći vremena'

10.12.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu oglasila se i naša proslavljena sportašica Sandra Perković, koja je posljednjom objavom zaintrigirala vjerne pratitelje, koji ne mogu se ne pitati kome to poručuje

'Došla sam u fazu života, kada ljude jednostavno, bez suvišnih emocija i dodatnog razmišljanja dijelim u dvije skupine: Oni koji donose mir u moj život. Oni koji unosne nemir. Za prave ću uvijek pronaći vremena, za druge nikada više!'

Riječi su to koje je Sandra Perković napisala na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj pozira sjedeći na blagavaonskom stolu u nikada blještavijem izdanju.

Kome je i zašto poslala ovakvu poruku preko društvenih mreža, zna samo ona, no nije trebalo dugo da joj poznati prijatelji pošalju podršku, a neki, poput glumca Saše Bunete, potvrde da su 'takvo što odavno napravili'.

Ova hrvatska rekorderka u bacanju diska i bivša državna rekorderka u bacanju kugle, dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska, te šesterostruka europska prvakinja u bacanju diska na fotografiji uistinu blista, a u prilog joj ide i šljašteća crvena haljina idealna za predstojeće blagdane.

  • +3
Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Riječ je o mini haljini izrađenoj od resica, koja itekako laska njezinoj figuri, a unatoč visini od 183 centimetra, Sandra je odlučila 'dodati si još koji centimetar' peep-toe sandalama s platformom i visokom tankom potpeticom.