OTKRIVENI DETALJI

Sandra Perković ovo Silvestrovo imat će dvostruko slavlje

29.12.2023 u 23:22

Bionic
Reading

Novu godinu naša proslavljena atletičarka planira proslaviti ulaskom u bračnom luku s dugogodišnjim partnerom i trenerom

Kako je u razgovoru za Večernji list otkrio izvor blizak Sandri Perković, sudbonosno 'da' planira izgovoriti na Silvestrovo svom dugogodišnjem partneru i treneru, Edisu Elkaseviću.

'Sandra Perković udat će se na Silvestrovo, a sa svojim uzvanicima na vjenčanju dočekat će i Novu 2024. godinu. Svadba će biti održana u Zagrebu, a odjenut će vjenčanicu njezine prijateljice i dizajnerice Aleksandre Dojčinović', otkrio je bliski izvor Večernjem.

'Malo sam umorna i iscrpljena od svih silnih priprema za vjenčanje, no sretna sam. Ne bih otkrivala datum, njega zna samo najbliži krug obitelji i prijatelja koji su pozvani na svečanost. Svakako će to biti do kraja godine', kazala je za Večernjak krajem studenog ove godine.

  • +3
Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Prije nekog vremena progovorila je o zarukama, vjenčanju i majčinstvu pred kamerama In magazina. '2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31. 12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi.

Ne bih htjela u detalje, to je naša mala tajna. Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba,' rekla je tada.