pljušte čestitke

Sandra Perković sve je zbunila s bijelom haljinom i velom na glavi: 'Rekla sam da, da, da!'

22.10.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Proslavljena atletičarka Sandra Perković je objavila novu fotografiju i pokrenula pravu lavinu na Instagramu, a svi su se pitali je li uplovila u bračnu luku

Odjevena u jednostavnu i vrlo elegantnu svilenu haljinu tankih naramenica i otvorenih leđa Sanda Perković je pozirala za novu fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu. Uz fotografiju je znakovito napisala: 'Rekla sam da, da, da,' te dodala emotikone u obliku srca. Mnogi su pomislili kako se proslavljena atletičarka udala se obvezala na vječnu ljubav svom zaručniku i dugogodišnjem dečku, Edisu Elkaseviću.

A taj dojam pojačao je i izbor bijelih sandala s perjem te kratkog vela zataknutog u kosu. No, vjenčanje će ipak pričekati neko vrijeme. No, ne predugo.

Kako piše dnevnik.hr, Sandra je na poznatom imanju u Istri proslavila djevojačku zabavu. A sudeći prema njezinoj objavi, vjenčanju se iznimno veseli.

Sandra se prije nekog vremena o zarukama, vjenčanju i majčinstvu Sandra Perković raspričala pred kamerama In magazina. '2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31. 12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi. Ne bih htjela u detalje, to je naša mala tajna. Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba,' rekla je tada.

O svom budućem suprugu, koji joj je ujedno i trener, Sandra ima samo riječi hvale: 'Edis je jako dobar trener i jako dobar sportski lik i još veći čovjek. A romantičan? Ima taj svoj način romantike, poseban je, ne pokazuje previše osjećaje, ali kada ih pokaže, baš me gane,' rekla je za In magazin.