SPREMNA ZA DRUGI BRAK

Udaje se Josipa Rimac i to za bivšeg agenta SOA-e

20.06.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon propalog braka s Danijelom Rimcem, s kojim je dobila kćer, Josipa Čulina, nekada poznata kao Josipa Rimac, spremna je na novi brak i to s bivšim agentom SOA-e, Murteraninom Josipom Pleslićem

Kako doznaje Jutarnji list, bivša gradonačelnica Knina, poznata i kao 'kninska kraljica', Josipa Rimac udaje se za svog dečka, bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića.

Iako je prezime koje je dobila udajom za Danijela Rimca nakon razvoda maknula i vratila djevojačko, pod imenom Josipa Čulina javnost ju i ne poznaje dobro.

sjedište određuje gledište😎

Objavljuje Josip PleslicNedjelja, 18. rujna 2022.

Bivša gradonačelnica udat će se na Opatu na Kornatima, a intimnom vjenčanju trebalo bi prisustvovati tek 20 ljudi. Kako je pisao Imperijal, njezin novi odabranik je rodom s Murtera, no živi u Zagrebu, a prije negoli je počeo raditi za ruski Zabrežnjev, koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, nakon čega je krenuo u privatni biznis, bio je i direktor Narodnog radija.

Sunce nakon kiše 🌞

Objavljuje Josip PleslicČetvrtak, 8. rujna 2022.

Josipa Rimac se sa 20 godina udala za Danijela Rimca i s njim je dobila kćer Katju, a karijera joj je bila uspješna sve do afere Vjetroelektrane nakon čega je na neko vrijeme završila i u zatvoru.

Josipa Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL