VIRGINIA MIHAJLOVIĆ

Udala se kći legendarnog Siniše Mihajlovića: Na svoj dan iz snova prisjetila se pokojnog oca

20.06.2023 u 10:35

Bionic
Reading

Da bolest nije bila jača, proteklog bi vikenda legendarni nogometaš i trener Siniša Mihajlović do oltara odveo svoju kći Virginiju, koja se šest mjeseci nakon njegove smrti udala za nogometaša Alessandra Vogliaccija

U talijanskom Bariju ove je subote održano bajkovito vjenčanje Virginije Mihajlović i talijanskog nogometaša Alessandra Vogliaccija. Ako vam prezime mladenke zvuči poznato, to i ne treba čuditi jer je riječ o kćeri pokojnog srpskog nogometaša i trenera Siniše Mihajlovića, koji je nakon teške bolesti preminuo u prosincu 2022. godine.

A upravo je u Bariju 1991. pokojni Mihajlović sa Crvenom zvezdom osvojio naslov klupskog prvaka Europe i ušao u nogometnu povijest.

Nogometna legenda godinama se borila s leukemijom, no bitku je izgubio pred sam kraj 2022. godine, ne dočekavši dan da svoju kćer Virginiju odvede do oltara.

Lijepa Virginia Mihajlović na svom je Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa svog dana iz snova, a u jednoj od objava nije mogla ne dotaknuti se i voljenog oca.

Virginia Mihajlović Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia

'Bio je to najbolji dan u mom životu, dan koji je nadmašio sva moja očekivanja. To je emocija koju ne mogu opisati riječima. Uz nas su bili ljudi koje volimo, osjećala sam da je tata uz mene. On me ispratio do oltara s mojom braćom i mojim ujakom. Nikada nije dozvolio da se osjećam sama. Napokon smo ostvarili naš san. I da nitko ne rastavi ono što je Bog spojio.'

Osim Virginije, Siniša Mihajlović je sa suprugom Ariannom dobio i sinove Miroslava, Dušana i Nicholasa te kćer Viktoriju, dok je prije braka dobio i sina Marca.