PONEDJELJKOM JE VALCER

Zavirite u komadić raja u kojem uživa Catherine Zeta-Jones i doznajte s kime najradije pleše

20.06.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Sa suprugom Michaelom Douglasom, velška glumica Catherine Zeta-Jones dobila je dvoje djece - sina Dylana i kćer Carys, a upravo sa sinom trenutno uživa daleko od svih

Bijeli pijesak, tirkizno more i povjetarac koji lagano njiše palme na nepoznatoj destinaciji dovoljni su za sreću najpoznatije velške glumice Catherine Zeta-Jones. Možemo samo nagađati kako s obitelji trenutno odmara na Bermudi, gdje su 2003. ona i Michael Douglas s djecom preselili na šest godina kako bi uživali u 'normalnom i anonimnom životu', no to za sada nije potvrđeno.

No, ono što je jasno vidljivo je da glumica uistinu uživa i to u društvu Dylana Douglasa, sina kojeg je dobila u braku s Michaelom Douglasom.

Mama i sin pokazali su, dobro raspoloženi, kako im nije problem ponedjeljkom na plaži zaplesati valcer, a Dylan Douglas pokazao se kao dobar zabavljač.

I dok je Catherine Zeta-Jones u pletenoj mini haljinici dugih rukava i podignute kose, Dylan sa šiltericom stavljenom naopako pleše tek u crvenim hlačicama za kupanje.

UŽIVA U EUROPI

Zaljubljenici u Formulu 1 ostali bez riječi kada je pored njih prošla Catherine Zeta-Jones

Pogledaj galeriju

A ono što je dobro poznato je da je cijela obitelj iznimno povezana, što se može vidjeti i na društvenim mrežama. I dok mnoga djeca diljem svijeta u tinejdžerskoj dobi više ne žele provoditi vrijeme s obitelji, niti odlaziti na obiteljska okupljanja i odmore, Dylan Douglas, baš kao i mlađa mu sestra Carys, s roditeljima provode svaki slobodan trenutak.