BILA JE ŽRTVA BULLYINGA

U želji da pomogne prijateljici, Eva Longoria otkrila dobro čuvanu tajnu

09.09.2019 u 16:02

Bionic
Reading

U Americi trenutno traje saslušanje glumice Felicity Huffman koja se našla u velikom skandalu jer je davala mito kako bi se njezina djeca upala na prestižni fakultet. Kako bi, u konačnici, njezina kazna eventualno bila smanjena ili barem ublažena, njezini poznati i ugledni prijatelji u njezino su ime napisali pisma, a među njima se našla i njezina kolegica iz serije 'Kućanice, Eva Longoria

U dirljivom pismu, kojim pokušava izvući emocije kod suca, Eva Longoria opisala je situaciju u kojoj se ona sama zatekla, a u kojoj joj je upravo njezina kolegica na setu, Felicity Huffman, pomogla. Kako je rekla Longoria, Huffman je bila jedina na setu koja je ustala i zaustavila situaciju, a koju je Eva opisala kao 'čistu torturu' upućenu njoj samoj.

Kako je opisala u pismu, kada je dobila ulogu u seriji, za nju je to bio početak u filmskoj industriji i upravo joj je Felicity Huffman pomogla da se što bolje osjeća i uživi. Njih dvije snimale su zajedno svakog tjedna po 15 sati u komadu i dobro se upoznale.

'Kada sam počela snimati 'Kućanice', bila sam nova u cijelom tom biznisu. Felicity me je uzela pod svoje čim me, već na prvom zajedničkom čitanju, vidjela kako sjedima sama, preplašena i nesigurna u sve. Njezin karakter i dobro srce pomogli su mi da se osjećam bolje', stoji u pismu, kao i dio gdje je Eva Longoria bila žrtva bullyinga, što je zaključila riječima kako nije sigurna da bi izdržala cijelo desetljeće snimati tu seriju da Felicity Huffman nije bila pored nje.

  • +8
Eva Longoria Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

'Sjećam se tog jednog trenutka kada sam bila žrtva bullyinga kolege na setu. Plakala sam danima jer moram raditi s tom osobom, a cijela situacija za mene je bila čista tortura. Sve do tog dana kada je Felicity zaustavila tu osobu i rekla joj da prestane. Ona je jasno vidjela da se borim s anksioznošću iako se nikada nisam žalila niti spomenula zlostavljanje', priznala je Eva Longoria ne otkrivši identitet zlostavljača.