STANA KATIĆ

U Zadar je u tajnosti stigla holivudska glumica hrvatskih korijena

19.10.2023 u 18:12

Bionic
Reading

Da je stigla u Hrvatsku otkrili su na svom službenom Facebook profilu iz Državnog arhiva u Zadru, koji su podijelili fotografije glumice Stane Katić snimljene u njihovim prostorijama

'Iako nas često posjećuju uvaženi i poznati korisnici iz svijeta kulture i znanosti, prvi put u našoj Čitaonici radila je jedna hollywoodska zvijezda! Premda najpoznatija po ulozi detektivke Kate Beckett u seriji 'Castle', glumica i producentica Stana Katić ostvarila je zapažene uloge i u ostalim poznatim tv serijama 'Hitna služba', 'CSI Miami', 'Odsutnost' te mnogim popularnim filmovima... Prelijepa, jednostavna i pristupačna, na savršenom hrvatskom jeziku uljepšala nam je dan i obećala da će ponovo doći!'

Napisali su to na službenom Facebook profilu Državnog arhiva u Zadru i uz to stavili dvije fotografije Stane Katić, holivudske glumice hrvatskih korijena, dok sjedi za kompjuterom i nešto istražuje.

Upravo su oni javnosti i otkrili da se Stana Katić nalazi u Hrvatskoj, iako ona na svom profilu na Instagramu ničime nije dala ni naslutiti da je doputovala u Lijepu našu.

Stana Katić Izvor: Profimedia / Autor: Elena Nenkova / Everett / Profimedia

Iako već godinama živi i radi u Kanadi, Stana Katić nikada nije krila koliko je ponosna na svoje korijene. Ljubav prema Hrvatskoj toliko je jako da je ovdje odlučila se i udati 2015. godine. Za Krisa Brkljaču udala se u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a ono što je poznato je da je u Hrvatskoj posljednji puta, barem službeno, bila u siječnju 2019. godine.