SAMA SE ODALA

Jedna od naših najuspješnijih glumica u Hollywoodu, Stana Katić, rodila u tajnosti prvo dijete

21.06.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Da je trudna, Stana Katic čuvala je do kraja u tajnosti, baš kao i informaciju da su ona i suprug Kris Brkljač još ove zime dobili prvo dijete

'Dijete su dobili ove zime i sve od tada uživaju u svojoj maloj obitelji', rekao je glasnogovornik Stane Katic i time potvrdio da je glumica u tajnosti rodila dijete. 44-godišnja glumica, koju gledatelji pamte iz serije 'Castle', sretnu je vijest otkrila kada je putem Instagrama svom suprugu Krisu Brkljacu čestitala Dan očeva.

'Sretan Dan očeva svim očevima tamo negdje, no najsretniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela je je da se spojim s tobom. Volimo te i sretni smo što možemo dijeliti ovaj život s tobom', napisala je pored nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom.

Inače, upravo je ta objava bila njezin povratak na društvene mreže, od kojih se neko vrijeme odmarala. Posljednju objavu stavila je u listopadu 2021. godine.

  • +3
Stana Katic Izvor: Profimedia / Autor: Amazon / Everett / Profimedia

Stana Katic i Kris Brkljac svoju su vezu, koju su ozakonili u travnju 2015., držali u tajnosti. Ono što je poznato da je njihovo vjenčanje održano na jadranskoj obali i to nedugo nakon što se i njezin lik Kate, kojeg glumi u seriji 'Castle', vjenčao s Nathanom Fillionom Richardom.