postaje poduzetnica

U novoj ulozi: Franka Batelić odbrojava dane do pokretanja svog biznisa

18.04.2023 u 23:16

Bionic
Reading

Franka Batelić, glazbenica i supruga umirovljenog nogometaša Vedrana Ćorluke, prema svemu sudeći pokreće brend kozmetike naziva Frankly koji bi s prodajom trebao početi kroz nekoliko dana

Glazbenica Franka Batelić nedavno je na svom Instagram profilu objavila video u kojem uživa u prirodnim ljepotama rodnog Rapca pa u objavi označila profil na kojem traje odbrojavanje do službenog početka rada.

U videu u kojem nanosi nježno sjajilo na usne i promovira brigu o sebi te svoj novi brend, Franka je napisala 'Iskrene emocije i male stvari. E to je ono što svaki dan čini ljepšim a život dragocjenim'.

Uz to je označila profil na s web stranicom na kojoj traje odbrojavanje do početka prodaje.

'Istinska ljepota dolazi iz dobrih navika, a jedino što je bitno je da se vidi na tvom licu su iskrene emocije!', stoji u opisu označenog profila naziva Frankly, dok u pridruženim objavama piše:

  • +4
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Za dobre stvari se isplati čekati. Još samo malo i vani smo!' i 'Neke osjećaje ne možemo sakriti, a neke niti ne trebamo! Opusti se, plači, smij se… svaka iskrena emocija daje posebnu čar našem danu.'

Prema podacima dostupnima na stranici Fine, Franka Batelić Ćorluka otvorila je obrt čija je osnovna djelatnost trgovina na malo preko pošte ili interneta, u suradnji s menadžerom Sinišom Bevandom, a prema podacima na web stranici, sve o brendu ćemo saznati u četvrtak 20. travnja.