dječji sud

Frizura Franke Batelić nasmijala njezinog sinčića, ali i podsjetila na jednu životinju

18.04.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Franka Batelić i ove je nedjelje gledateljima servirala glamurozno izdanje. Ipak, sinčić Viktor prokomentirao je mamin nedjeljni look iz nevinih očiju djeteta te oborio Frankine pratitelje s nogu

Franka Batelić primjer je aktivne mame koja uspješno balansira privatni i poslovni život. Njezin sinčić Viktor mamin je veliki obožavatelj pa je tako nije propustio gledati kako i ove nedjelje sjedi u žiriju showa 'Ples sa zvijezdama'.

'K'o lav', rekao je trogodišnjak komentirajući frizuru poznate pjevačice, a na pitanje 'Je li smiješna', mališan je izbjegao odgovor smijehom.

Modni frizer Marko Svenda ove je nedjelje Franki napravio efektnu frizuru - gornji dio priljubljen je uz glavu, a niže se kosa oslobađa u divlje bujne kovrče koje su se savršeno uklopile u ostatak outfita s potpisom Jasenke Tudor Bevande.

Haljina s potpisom Zanova dobila je brojne pozitivne komentare, a baršunaste narančaste rukavice zaokružile su cijeli nedjeljni look koji su pohvalili i mnogi pratitelji na Instagramu, ali i Luka Nižetić, koji je Franki poručio da izgleda 'pre'.

Ove je nedjelje 'Ples sa zvijezdama' bio u duhu izazova. Svaki plesački tim u koreografiju je trebao uklopiti korake koje je osmislio prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz, a kasnije su svi parovi sudjelovali u grupnoj plesnoj točki. Emisiju su odlukom gledatelja napustili Dario Zurovec i Helena Janjušević.

'Samba je bila izazovna. Bilo je ovo novo iskustvo, falit će mi ovaj show, ali još više mi fali biti s obitelji, a posebno s bebom koja me možda ni ne prepoznaje osim kad me vidi na televiziji', šaljivo je rekao političar Dario Zurovec, a Helena je zahvalila žiriju, voditeljima i publici.

  • +34
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo