'Mjesto istinske sreće'

Obiteljska idila Franke Batelić: Pogledajte gdje puni baterije prije sutrašnjeg showa

08.04.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevačica i članica žirija 'Plesa sa zvijezdama' ukrala je nekoliko dana za odlazak u Istru i Kvarner odakle se najprije javila s imanja svoje bake

Franka Batelić prije koji dan oduševila je pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira na imanju svoje none u blizini Labina, koje se prostire na čak 43 hektra, a uključuje tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu. 'U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti. Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše, opisala je taj prizor.

Dan uoči Uskrsa i showa 'Ples sa zvijezdama' svijetu je pokazala nekoliko fotografija i videa s otoka Cresa. Snimila je svog supruga Vedrana Ćorluku kako na ramenima drži njihovog sinčića Viktora na rivi. Moglo se vidjeti i njezinog brata Nikolu koji je pazio na njezinog mališana da ne upadne u more (njezina djevojčica Greta je bila u kolicima). 'Sunce, obitelj, sreća', poručila je pjevačica uz lijep prizor.

'No stress on Cres', napisala je nakon toga, a pozkazala je i svoju baku ali i da je lijepo iskoristila slobodno vrijeme i bprije nego otputuje u Zagreb.

  • +7
Franka Batelić i Vedran Ćorluka prošetali centrom Zagreba Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler