SUSRET IKONA

U noćnom izlasku s Martinom: Mick Jagger ovom je fotografijom oduševio obožavatelje

11.11.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Mick Jagger uživao je u novom druženju s proslavljenim redateljem Martinom Scorsesejem, što je otkrio posljednjom objavom na društvenim mrežama

Glazbena i filmska ikona, oboje u osmom desetljeću života, uživali su u noćnom izlasku. Frontmen Rolling Stonesa podijelio je fotografiju s njihove večeri na društvenim mrežama.

'Bilo je sjajno nedavno druženje s Martyjem', napisao je Jagger ispod fotografije na kojoj sjedi u baršunastom sakou i crnoj majici, dok je proslavljeni redatelj izgledao dotjerano u sakou kariranog uzorka.

Njegova objava stiže nedugo nakon što je objavljeno da su legendarni Rolling Stonesi postali dobitnicima nagrade BRIT Billion Award od strane BPI-a, predstavnika vodeće svjetske izdavačke kuće i glazbenih kompanija u Velikoj Britaniji.

Dostigavši granicu od milijardu streamova u Velikoj Britaniji, prema izračunu kompanije Official Charts, britanski bend postao je najdugovječnije glazbeno ime koje je dobilo ovu prestižnu nagradu, sa svojim najslušanijim hitovima uključujući 'Paint It', 'Black' i 'Start Me Up' .

  • +3
Rolling Stones Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada, s 14 albuma broj 1 u Velikoj Britaniji i osam singlova koji su stigli do prvog mjesta glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji, Rolling Stonesi su, više od 60 godina, jedan od ključnih glasova britanske glazbe.

Nedavno izdan 'Hackney Diamonds' označava njihov prvi album originalnog materijala od albuma 'A Bigger Bang' iz 2005., a uključuje nevjerojatan niz gostujućih izvođača uključujući Eltona Johna, Lady Gagu, Paula McCartneyja, Stevieja Wondera i Billa Wymana.

  • +12
Rolling Stones album party Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA