ISPRED VERSAILLESA

Ni naleti vjetra nisu omeli Micka Jaggera da pozira s 44 godine mlađom zaručnicom

21.09.2023 u 12:58

  • +3

Mick Jagger i Melanie Hamrick

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

80-godišnja rock legenda Mick Jagger bio je jedan od uzvanika na sinoćnjoj večeri u Versaillesu, koju je povodom dolaska kralja Charlesa III u službeni posjet organizirao francuski predsjednik Emmanuel Macron. Jagger je na crveni tepih stigao sa zaručnicom, nekadašnjom balerinom Melanie Hamrick

Prave probleme sinoć je ispred dvorca Versailles izazivao vjetar, koji je puhao u naletima, i kvario frizure, ali i dizao haljine uzvanicima na svečanoj večeri u organizaciji francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Sve to organizirano je povodom prvog službenog posjeta kralja Charlesa III i kraljice Camille Francuskoj, a među više od 150 uzvanika bile su mnoge svjetske face iz svijeta glume, glazbe, biznisa, ali i politike.

Fokus mnogih medija, osobito fotografa, bio je na 80-godišnjoj rock legendi Micku Jaggeru upravo zbog jakog vjetra koji mu je kvario frizuru, ali i dizao šal koji mu je u trenucima prekrivao lice. No ništa od toga nije mu zasmetalo, bio je dobro raspoložen i nasmijan dok je pozirao sa 36-godišnjom zaručnicom.

VEČERA U VERSAILLESU

Zbog Macrona zajedno sjedili milijarder Arnault i kralj Charles, Mick Jagger i Hugh Grant...

Pogledaj galeriju

Riječ je naravno o lijepoj Melanie Hamrick, a ona je odlično izgledala na crvenom tepihu u kreaciji londonske dizajnerice Jenny Packham. Bila je chic u prekrasnoj dugoj crnoj haljini, koja je pratila njezinu vitku figuru, i na koju je bio spojen srebrni plašt, što je dalo dozu dramatičnosti, ali i elegancije.

U to se savršeno uklopila kosa skupljena u punđu i glamurozan make up. Pored nje Jagger, iako elegantan u crnom smokingu s bijelom košuljom i sivim šalom, nije ni mogao doći do izražaja.