ODMOR MU GODI

[FOTO/VIDEO] Roger Federer s obitelji i prijateljima na Malom Lošinju, pogledajte kako društvo uživa uz obalu

26.07.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon što su se danima pojavljivale loše snimke legendarnog tenisača Rogera Federera, koji se sa suprugom Mirkom i djecom, ali i povećim društvom odmara upravo u Hrvatskoj, Pixsellov fotograf snimio ih je ispred vile na Malom Lošinju kako uživaju u morskim radostima

Da je Roger Federer stigao u Hrvatsku, poznato je već danima, a sve je potvrđeno objavljenim videom na Instagramu, u kojem igra tenis u društvu legendarnog Thierryja Henryja, nogometaša koji je također boravio na Malom Lošinju.

Upravo taj otok i kuću tenisača Ivana Ljubičića, Federer je odabrao sa suprugom Mirkom kako bi proveo miran odmor s obitelji i mnogobrojnim prijateljima.

Fotograf Pixsella snimio je poveće društvo uz more, a tamo su bili i njegovi blizanci - 12-godišnje Charlene i Myla te sedmogodišnji Lennart i Leo.

  • +13
Roger Federer s obitelji i prijateljima na Malom Lošinju Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Federer je skinuo majicu, nakon čega mu je Mirka namazala leđa kremom sa zaštitnim faktorom, a onda se premišljao oko toga hoće li se osvježiti u moru ili ne. Sudeći po fotografijama, netko se iz povećeg društva ozlijedio jer su odmah došli djelatnici vile, ali i muškarac odjeven u odjeću spasioca s plaže.