NAJDRAŽA PODRŠKA

U Katar su, uoči okršaja s Brazilom, napokon stigle gotovo sve djevojke i supruge Vatrenih; evo koje su od njih već tamo

09.12.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Teku posljednje pripreme uoči sutrašnjeg, četvrtfinalnog okršaja Hrvatske i Brazila, a prema Katru su krenuli i posljednji čarteri

Većina djevojaka i supruga naših reprezentativaca, kao i članovi uže i šire obitelji, već su danima u Dohi, a mnoge su požurile tamo uoči utakmice s Japanom. Zbog toga smo sigurni da će podrška našoj reprezentaciji s tribina biti uistinu nevjerojatna, a tolika količina pozitivne energije zasigurno će biti najveći vjetar u leđa našim Vatrenima.

Od samog početka prvenstva na tribinama se nalazi obitelj Luke Modrića - njegov otac Stipe, majka Radojka, kao i sestra Diora. Na posljednjem 'okršaju', onom protiv Japana, pridružila im se i Lukina supruga Vanja Modrić s djecom.

u zagrljaju najdražih

Obitelji Kovačić i Modrić osvojile su tribine: Lijepa Izabel nije skrivala ponos, a Modrića su dočekali svi - supruga, djeca i roditelji

Pogledaj galeriju

Ona se na tribinama družila s još jednom suprugom nogometaša, s kojom godinama i privatno prijateljuje. Naravno, riječ je o Izabel Kovačić, a koja je utakmicu tada pratila s Mateovom sestrom, držeći u naručju njihovog sinčića Ivana.

Na tribinama će zasigurno i dalje biti supruga Domagoja Vide, Ivana Vida sa sinom, ali i supruga našeg heroja iz posljednje utakmice - Helena Matić, odnosno Helena Livaković.

Bruni Petkoviću najveća će podrška zasigurno i u četvrtfinalu biti njegova 'bolja polovica' Iva Šarić, a koja je za prošlu utakmicu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju na Instagramu, i to upravo sa stadiona Svjetskog nogometnog prvenstva.

  • +2
Luka Modrić, Dominik Livaković Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevojka Lovre Majera, Paula Puškaš, već je u Katru, a da je otputovala kako bi bila najveća podrška suprugu, otkrila je jučer i Josipa Perišić.

Jesu li ondje i supruga Marcela Brozovića, Silvija, zaručnica Josipa Juranovića, Lana Miholjević, supruga Marija Pašalića, Marija, i ostale 'bolje polovice', za sada nije poznato, no sigurni smo da niti jedna od njih neće propustiti sutrašnju utakmicu.